Koncepcia európskeho marketingu ako súčasť globálneho marketingového prístupu - Čihovský, Martin
Podstata a obsah európskeho marketingu ako súčasti globálneho marketingu, ktorý uplatňujú svetové spoločnosti na globálnych trhoch. Trh EÚ ako súčasť globálneho trhu. Globálny marketing a euromerketing. Európsky spotrebiteľ. Marketingové stratégie pre európsky trh.