Environmentálny marketing v kontexte spoločensky zodpovedného podnikania - Nimrichterová, Jana
Kritika marketingu a úloha marketingového manažmentu. Stratégia trvalej udržateľnosti a ekologické odlíšenie produktov od produktov konkurencie. Spoločenská koncepcia marketingu. Spoločensky zodpovedné podnikanie. Firemná filantropia a spoločenská zodpovednosť firmy. Environmentálny - zelený marketing.