Výberové zisťovania o sociálnej situácii obyvateľstva a domácností - Ivančíková, Ľudmila
EU SILC - Zisťovanie o príjmoch a životných podmienkach. Štatistika rodinných účtov. Štatistika príjmov a životných podmienok. Základná charakteristika. Príjmové premenné. Ukazovatele materiálnej deprivácie. Databáza údajov. Ďalšie smerovanie EU SILC.