Stromy (rozhodovacie) nám pomáhajú riešiť problémy - Jankelová, Nadežda, 1966-
Uskutočnenie alebo neuskutočnenie predaja budovy podľa metódy rozhodovacieho stromu. Kroky pri konštrukcii rozhodovacieho stromu.