Vyjednávanie vyžaduje chladnú hlavu a vynaliezavú taktiku - Prodaj, Martin
Vyjednávanie je jedna z civilizovaných ciest, ako sa dostať k tomu, čo chcete. Na dosiahnutie maxima musia byť správne používané princíp vyjednávania. Stratégie: Loe-Lose, Lose-Win, Win-Win. Informácie faktografického a intuitívneho charakteru.