Prosperujúca budúcnosť patrí virtuálnym firmám
Množstvo technologických inovácií umožnilo vznik virtuálnej firmy. Výhodnosť takéhoto typu podnikania sa stáva čoraz viac neodškriepiteľnejšou. Dokazuje to aj nárast virtuálneho podnikania.