Usporiadanie a klasifikácia krajín Európskej únie podľa veľkosti štruktúrnych ukazovateľov - Vojtková, Mária, 1966-
Štruktúrne ukazovatele Lisabonskej stratégie - zoznam ukazovateľov. Usporiadanie krajín Európskej únie podľa skrytých dimenzií. Klasifikácia krajín Európskej únie.