Etiketa v diskusných fórach a e-mailových konferenciách - Bleyová, Dagmar
Etiketa v diskusných fórach znamená dodržiavanie určitého štandardu tak, aby zverejňované príspevky boli prijateľné na verejné publikovanie a zároveň informačne hodnotné. Je dôležité usmerniť komunikáciu medzi užívateľmi tak, aby bolo zachované ich súkromie a bezpečnosť.