Implementácia skrytých nákladov a výnosov do stratégie environmentálneho programu SR - Rejdová, Radomíra
Definície trvalo udržateľného rozvoja. Využívanie obnoviteľných zdrojov energie v Slovenskej republike. Vývoj celkovej spotreby obnoviteľných zdrojov energie v SR a jeho porovnanie s krajinami EÚ (1994-2005). Teória skrytých nákladov a výnosov. Teória skrytých nákladov a výnosov implementovaná do stratégie environmentálneho programu SR.