Dynamika externého prostredia podniku - Demjanová, Lucia, 1981-
Prostredie podniku a jeho dynamika. Turbulentné prostredie. Škála turbulencie podnikateľského prostredia. Miera vnímanej dynamiky prostredia podniku. Výskum zameraný na meranie vnímanej dynamiky faktorov externého prostredia malých a stredných podnikov z odvetvia stavebníctva na východnom Slovensku.