Regionálne porovnávanie úrovne príjmov pomocou korešpondenčnej analýzy - Pacák, Branislav
Ciele a princíp korešpondenčnej analýzy. Interpretácia výsledkov. Jednoduchá korešpondenčná analýza. Porovnanie celkového disponibilného príjmu domácností v krajoch SR.