Možnosti zlepšovania uplatnenia ľudských zdrojov na trhu práce - Olexová, Cecília, 1976-
Nástroje aktívnej politiky trhu práce na zvýšenie zamestnanosti. Vzdelávanie a príprava pre trh práce uchádzača o zamestnanie a záujemcu o zamestnanie. Národný projekt - Vzdelávanie a príprava pre trh práce a zamestnanecká prax. Interné projekty vzdelávania a prípravy pre trh práce. Národný projekt XI - Teoretická a praktická príprava zamestnancov na získanie nových vedomostí a odborných zručností. Príspevok na vzdelávanie.