Hodnotenie projektov využívania obnoviteľných zdrojov energie - Andrejkovič, Marek
Problematika nedostatočnej ekonomickej efektívnosti obnoviteľných zdrojov energie v súčasnosti. Určenie ekonomickej výhodnosti alebo nevýhodnosti obnoviteľných zdrojov energie oproti tradičným zdrojom. Kriteriálne metódy hodnotenia projektov. Tradičné metódy multikriteriálneho hodnotenia projektov. Metóda binárnej entropie. Návrh využitia expertného odhadu pri projektoch obnoviteľných zdrojov energie.