Členenie obnoviteľných zdrojov energie - Šimegh, Peter
Pojem obnoviteľné zdroje energie a ich rozdelenie. Slnečná energia. Formy vužívania slnečnej energie. Slnečné kolektory. Slnečné energetické systémy.