Štatistické analýzy výsledkov medzilaboratórnych skúšok - Vrábelová, Marta
Skúšky meraní počtu somatických buniek v mlieku. Postup vyhodnotenia združených testov pre stanovenie počtu somatických buniek v mlieku. Referenčná hodnota. Opakovateľnosť. Reprodukovateľnosť.