Nástroje na udržanie pracovných miest - Valicová, Viera
Opatrenia pre udržanie zamestnanosti v čase krízy. Krátkodobé a dlhodobejšie opatrenia. Nariadenie dovolenky. Pracovné voľno bez náhrady mzdy. Pracovný pomer na kratší pracovný čas. Skracovanie pracovného času prostredníctvom kolektívnej zmluvy. Zdieľanie pracovného úväzku. Dočasné pridelenie.