Index, ktorý môže predpovedať budúcnosť. Ako zistiť koniec recesie a začiatok rastu akciových trhov - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Hľadanie odpovede na otázku, ako nájsť dno , od ktorého začnú ceny akcií rásť. Možnosť indikovania budúceho rastu trhu.