Sekuritizácia ako finančný produkt. Kam nás doviedli a kam smerujú finančné inovácie - Bikár, Miloš, 1973-
Charakteristika sekuritizácie ako finančného produktu. Techniky sekuritizácie. Finančné produkty pri sekuritizácii. Kreditné deriváty.