Protikrízové opatrenia na trhu práce - Zelníková, Mária
Poslanci v NR SR schválili balík protikrízových opatrení s cieľom zabrániť dopadom finančnej a hospodárskej krízy na občanov SR. Legislatívne zmeny smerujúce k udržaniu zamestnanosti (účinné od 1. 3. 2009).