Zamestnanci - fajčiari - Tichý, Miroslav
Povinnosti vyplývajúce pre zamestnávateľa zo zákona č. 377/2004 Z.z. o ochrane nefajčiarov. Miesta, kde sa zakazuje fajčiť. Zákaz predaja tabakových výrobkov. Fajčenie na pracovisku, fajčiarske kútiky.