Informačné nástroje riadenia - Poniščiaková, Oľga
Práca manažérov je náročná a vyžaduje veľký potenciál od jej realizátorov. Existujú však možnosti, ktoré je potrebné účelne využiť pre zmiernenie vysokých nárokov na schopnosti riadiacich pracovníkov. Patrí k nim aj účtovný systém ako dôležitá súčasť informačného systému podniku.