Metalické spotřebitelské obaly - Vítek, Miloslav
Kovy - významný obalový materiál na výrobu veľkoobjemových prepravných obalov ako aj spotrebiteľských obalov. Hlavné výhody kovových obalov a ich nevýhoda. Využívanie ocelových a hliníkových plechov na výrobu spotrebiteľských obalov. Inovácie a súčasné typy metalických obalov. Konzervárenské plechovky. Uzávery a otváranie plechoviek. Dekoratívne plechové obaly.