Nadácie a premena nadačného imania v súvislosti so zavedením eura v SR - Mečár, Miroslav
Pojem, založenie a vznik nadácie podľa zákona č. 34/2002 Z.z. o nadáciách a o zmene Občianského zákonníka v z.n.p.