Piate eso v rukáve. Poisťovne by v žiadnom prípade nemali zabúdať na seniorov - Nagyová, Izabela
Trhová expanzia v poistnom sektore vyspelých krajín je čoraz pomalšia a náročnejšia. Netreba za tým hľadať vplyvy súčasnej finančnej krízy. Nových klientov je málo a poisťovne musia musia lákať klientov od konkurenčných inštitúcií.