Obchodné stretnutie a verbálna komunikácia finančného poradcu - Littvová, Zuzana
Fázy predajného rozhovoru. Aktívne počúvanie. Spätná väzba, otázky a námietky. Úloha osoby finančného poradcu v predajnom rozhovore. Aktivity finančného poradcu zamerané na zákazníka.