Zmeny súvisiace s platením poistného na sociálne poistenie - Ruppová, Nataša
Zmena v § 128: Platitelia poistného na nemocenské poistenie, starobné poistenie, invalidné poistenie, úrazové poistenie, garančné poistenie, poistenie v nezamestnanosti a platitelia poistného do rezervného fondu solidarity. Zmena v § 138: Vymeriavací základ. Zmena v § 142: Platenie poistného. Zmena v § 228: Povinnosti samostatne zárobkovo činnej osoby. Zmena v § 231: Povinnosti zamestnávateľa.