Európska agenda ako podnet na vzdelávanie vo verejnej správe SR - Matúšová, Silvia
Európska agenda a vedomostná spoločnosť. Zdôvodnenie vzdelávania zameraného na európsku agendu. Identifikácia a analýza potrieb vzdelávania v oblasti európskych záležitostí.