Posúdenie majetkovej a finančnej stability podnikateľského subjektu - Mikócziová, Jana
Súvaha - statický prehľad o majetkovej štruktúre podnikateľského subjektu a o zdrojoch krytia majetku. Analýza majetkovej a finančnej štruktúry. Analýza vzťahu medzi majetkovou a finančnou štruktúrou. Praktický príklad.