Pomoc pri prepúšťaní zamestnancov - Burák, Emil
Citlivý prístup pri prepúšťaní zamestnancov. Niektoré osvedčené prostriedky. Burzy práce a flexikonto. Motivačné prednášky. Šanca na nápravu sebadôvery.