K pôvodným politickým zákonom o zahraničných Maďaroch - Weiss, Peter
Problematika maďarskej národnej politiky. Zahraničnopolitická doktrína maďarskej vlády. Starostlivosť o maďarské menšiny v zahraničí. Etapy maďarskej národnej politiky. Kontroverzná právna norma - zákon o zahraničných Maďaroch - pokus o nájdenie odpovede na trianonskú traumu maďarských politických elít.