Nepriama fiškálna podpora výskumu a vývoja - Solík, Ján
Vymedzenie nepriamej fiškálnej podpory výskumu a vývoja. Porovnanie výhod a nevýhod jednotlivých foriem podpory výskumu a vývoja. Nepriama fiškálna podpora výskumu a vývoja v krajinách Európskej únie. Daňové stimuly v krajinách EÚ. Prehľad kľúčových prvkov fiškálnej podpory výskumu a vývoja v krajinách EÚ. Podiel výdavkov súkromného sektora na celkových výdavkoch výskumu a vývoja vo vybraných krajinách EÚ.