Na včerajšok zabudnite - Košťál, Daniel
K akým zmenám by malo dôjsť v oblasti nepotravinárskeho sortimentu v roku 2009. Aréna s nepotravinárskymi predajňami je v Európe pestrá, životaschopná a dynamická. Po celej Európe pribudli reťazce - špecializovaní predajcovia s výpočtovou technikou, spotrebnou elektronikou, telekomunikačnou technikou a tiež reťazce s technickým a hobby tovarom. Nákupné webové portály. Digitalizácia - nosný pojem vývoja. Rozvoj on-line obchodu.