Due diligence report - eliminácia rizika obchodných transakcií - Harumová, Anna, 1955-
Každá spoločnosť zvažujúca obchodnú transakciu si potrebuje overiť všetky predpoklady, z ktorých pri danej transakcii vychádza. V začiatkoch bol pojem due diligence populárny hlavne v nadnárodných spoločnostiach. Neskôr sa začal bežne používať vo významných finančných a poradenských spoločnostiach a právnych spoločnostiach, ktoré ho začlenili do ponuky svojich služieb.