Nový vietor do plachiet cestovného ruchu - Burák, Emil
Nedostatky domáceho cestovného ruchu hlavne v nápaditosti, v tvorivosti i nekvalite a nekomplexnosti služieb. Kríza ako prechodný jav, ale aj produktívny stav. Silné a slabé stránky turizmu v SR. Tipy na oživenie domáceho cestovného ruchu.