Výhody e-learningu ako vyučovacej metódy v podnikateľskom vzdelávaní - Velichová, Ľudmila
E-learning ako revolučná vyučovacia metóda. Výhody a nevýhody e-learningu ako vyučovacej metódy. Prvé skúsenosti s e-learningom na Ekonomickej univerzite v Bratislave v rámci predmetov cvičná firma a aplikovaná ekonómia.