Daňová politika a jej nástroje na zmiernenie globálnej krízy - Schultzová, Anna
Ciele daňovej politiky. Stabilizačná funkcia daní. Globálna kríza a jej dopad na daňovú politiku. Vybrané daňové opatrenia vlády SR na zmiernenie dopadov globálnej krízy.