Opodstatnenosť fiškálnych kritérií pre konvergujúce ekonomiky - Chrenková, Jana, 1980-
Fiškálna disciplína v kontexte Hospodárskej a menovej únie. Prelievacie efekty medzi krajinami. Argumenty v prospech fiškálnej disciplíny. Kritika adekvátnosti rozpočtového kritéria. Kritika adekvátnosti kritéria štátneho dlhu.