Tréning sociálnych zručností v podnikateľskom vzdelávaní absolventov stredných škôl - Velichová, Ľudmila
Rast významu sociálnych zručností na trhu práce. Tréning sociálneho správania a sociálnych zručností. Voliteľné odborné predmety na stredných školách - cvičná firma alebo aplikovaná ekonómia. Oblasti, na ktoré sa má učiteľ cvičnej firmy zamerať pri tréningu sociálnych zručností. Dimenzie tréningu sociálnych zručností.