Rizikový kapitál v kontexte podpory podnikov v čase globálnej finančnej krízy v Slovenskej republike. - Kopkáš, Peter
Rizikový kapitál ako jeden z nástrojov podpory podnikov. Súčasný stav rizikového kapitálu v Slovenskej republike.