Nové trendy v cvičnej firme - Velichová, Ľudmila
Cvičné firmy v Slovenskej republike. Možnosti rozvoja tímovej spolupráce v cvičnej firme. Tím cvičnej firmy - veľkosť tímu. Zásady tímovej spolupráce v cvičnej firme. Tvorba tímu cvičnej firmy. Fázy vývoja tímu cvičnej firmy.