Teórie ekonomického rastu v historickej a teoretickej perspektíve - Lábaj, Martin, 1982-
Teoreticko-historický prístup skúmania základov moderných teórií rastu. Rozdiely v prístupoch ekonomických teórií. Rozvoj teórií ekonomického rastu pred obdobím marginálnej revolúcie. Marginálna revolúcia a vývoj myšlienok pred formulovaním moderných teórií rastu.