Využitie reálnych opcií v investičnom rozhodovaní podniku - Chapčáková, Alexandra
Popis aplikácie prístupu Net Present Value v investičnom rozhodovaní podniku rozšírenom o zohľadnenie budúcich možných rozhodnutí na základe zmenených podmienok, ktorý je všeobecne označovaný ako reálne opcie.