Niektoré aspekty zavedenia eura z pohľadu podvojného účtovníctva podnikateľov - Paliderová, Martina
Ocenenie majetku a záväzkov v účtovníctve. Účtovné zásady a legislatívna úprava. Druhy oceňovacích veličín. Zavedenie eura. Konverzný kurz. Úprava účtovných dát. Pravidlá zaokrúhľovania. Legislatívne zmeny v súvislosti so zavedením eura.