Situácia na trhu leteckej dopravy v Európe včera a dnes - Sedláčková, Alena
Vývoj trhu leteckej dopravy v Európe. Letecké spoločnosti. Letové prevádzkové služby "podniky riadenia letovej prevádzky". Letiská.