Chování užívatele a úžiková funkce v dopravě - Švadlenka, Libor
Problematika užívateľského chovania. Obecné princípy chovania užívateľov. Ekonomická racionalita. Analýza pojmu úžitok. Proces chovania a rozhodovania užívateľov v doprave. Hlavné faktory ovplyvňujúce kúpne chovanie užívateľov v doprave.