Vyjednávání v manažerské praxi - Konečný, Martin
Ako získať z vyjednávania viac a dosiahnuť výsledok, s ktorým sú spokojné obe strany. Vyjednávacia stratégia - pozičné vyjednávanie a integratívne vyjednávanie. Praktický príklad.