Hodnotenie pracovného výkonu zamestnancov v podnikoch na Slovensku – výsledky výskumu 2006-2008 - Vaďurová, Zuzana
Tím z Fakulty podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave sa už od roku 2001 zaoberá monitorovaním situácie v oblasti ľudských zdrojov v slovenských podnikoch. Uverejnené závery a zistenia vyplývajú z dotazníkového prieskumu, realizovaného v období 2006 - 2008, a opisujú hodnotenie zamestnancov a jeho vývoj v slovenských podnikoch za sledované obdobie.