Alternatívny pohľad na miesto vedy v spoločnosti - Vongrej, Marián
Veda, definície, vedecká nevšemohúcnosť. Stručný pohľad na vybraný problém vedy v spoločnosti. I napriek všetkým úspechom vedy, v dnešných časoch nie je isté, či nám dokáže odpovedať na všetky (akútne) otázky alebo či dokáže ponúknuť ucelené riešenie medziľudských i medzinárodných konfliktov, či problémov napr. zhoršeného životného prostredia, neustáleho vzniku nových chorôb alebo vývoja zbraní.