Zefektívnenie výučby anglického jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Hulajová, Ľubica
Tradícia výučby anglického jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Výučba obchodnej angličtiny na úrovni veľmi pokročilí. Východisková situácia a cesty k zefektívneniu výučby anglického jazyka. Obsahová stránka seminárov anglického jazyka.