Médiá vo vyučovacom procese - Stradiotová, Eva, 1963-
Význam informačných technológií pre súčasný život. Médiá vo vyučovaní jazykov a vo výskume. Rozdelenie médií. Výskum - ktoré médiá študenti využívajú pri štúdiu jazyka. IT a médiá sa v súčasnosti stávajú samozrejmou súčasťou výučby cudzích jazykov.